Biermenu

... met speciaalbieren die passen bij het seizoen

 

Ieder seizoen stellen wij een biermenu samen welke past bij het seizoen. We kiezen hiervoor bieren uit ons eigen assortiment, af en toe denken we ook 'Out of the Box' en nemen we een speciaalbiertje op, wat niet op onze kaart voor komt. Na afloop van het seizoen zal het normaliter ook weer van de kaart verdwijnen.

 

Hieronder lees je welke bieren we hebben geselecteerd voor de Herfst.

Brand Saison

Brand Saison is gebrouwen met een mix van zomer- en speltmout en traditionele Europese hopsoorten, vergist met een typische saisongist. Dit geeft Brand Saison zijn unieke, droge, fruitige en lichtzure karakter met een zachte bitterheid.

Alcoholpercentage: 6,0%

Amstel Bock

Een donker, robijnrood bier met een stevige, mildzoete smaak. De specifieke herfstachtige tint is het resultaat van speciale, donkergekleurde moutsoorten.

Alcoholpercentage: 7,0%

Judas

Judas is een bier van hoge gisting van brouwerij Alken-Maes uit België. Het bier hergist op de fles. 

Alcoholpercentage: 8,5%

IJwit

Een stevig Amsterdams witbier dat gevaarlijk lekker doordrinkt. Licht troebel, mooi goud van kleur en met een mooie, zachte schuimkraag.

De tarwemout geeft een heerlijk frisse smaak aan het bier. De toevoeging van korianderzaad en citroen tijdens het brouwen zorgt voor de licht kruidige en citrusachtige tonen. Door de fijne licht zoete afdronk is de IJwit een geweldige dorstlesser.

Alcoholpercentage: 6,5%

Hapkin 

Graaf Boudewijn VII van Vlaanderen, 'Hapkin' alias de "bijl" genoemd, vroeg de monniken van de abdij van Ter Duinen Houtland om een ​​sterke pils te brouwen om zijn leger onoverwinnelijk te maken. De Hapkin is een blond bier van hoge gisting met natuurlijke gisting in de fles. Het aroma is bitterzoet. Het wordt gekenmerkt door zijn afgeronde smaak, verfijnde bitterheid van Saaz hop, een milde moutig karakter en goed afgeronde fruitige noten verdwijnen in de afwerking.

Alcoholpercentage: 8,5%

© 2020 Croes Moeke  -  Raadhuisstraat 26 Sevenum  -  E: info@croesmoeke.nl

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now