Evenementen

Wij houden van live muziek! Geregeld vragen wij muzikanten ons knusse podium te bestijgen. Ook gek op muziek? Houd dan deze agenda in de gaten voor nog meer live muziek en andere leuke evenementen.

Madam Croes

Croes Moeke organiseert enkele keren per jaar in samenwerking met Paulus Kookt ‘Madam Croes’. Een verrassend spannend pop up diner in ons intieme Café. Geen gaarkeukens maar verse ingrediënten en heerlijke drankjes. Je kunt vanaf 18.30 uur plaatsnemen in ons restaurant voor heel even, om 19.00 uur start het diner. Reserveer wel eerst een plekje.

Voor 42,50 per persoon geniet je van een culinair diner, drankjes exclusief. Het menu blijft tot het laatste moment een verrassing, je kunt wel kiezen voor vlees, vis of een beetje van beide. Heb je een allergie of dieet? Geef dit door bij je reservering, dan houden we daar rekening mee.

Houdt de website in de gaten voor de volgende editie. Reserveren voor Madam Croes kan via een e-mail of aan de bar bij Croes MoekeLet op! Een reservering voor Madam Croes is pas definitief na betaling. Je ontvangt een bevestiging per e-mail met de betalingsmogelijkheden. 

 

© 2020 Croes Moeke  -  Raadhuisstraat 26 Sevenum  -  E: info@croesmoeke.nl